Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ladattu haulikko golfbägissä

Lisätty 02.05.2015

Torstaina 30.4. vietin vapunaaton alkuiltaa pelaamalla golfia Kahilanniemessä ystävieni kanssa. Sää oli mukavan lauhkea ja ensimmäisen väylän puolivälissä kentän laidalla taaperteli tyytyväinen hanhipariskunta, olivat varmaan valmiina pesimispuuhiin kevättä rinnassaan. Kenttä oli täynnä pelaajia.

Kierros eteni puoli tuntia ja lopettelimme viidettä väylää, kun viereiseltä ensimmäiseltä väylältä kajahti haulikon laukaus. Yksi pelaajista oli ottanut golfbägistään haulikon ja ampunut toisen hanhista, toinen lennähti viereiseen lampeen.

Seuraavana päivänä pelasimme jälleen golfia Kahilanniemessä. Yksinäinen hanhi lensi ykkösväylälle puolisoaan kutsuen.

Viipurin Golf ei ole sietänyt juurikaan eläimiä kentillään. Hanhet kuulemma sotkevat viheriöitä jätöksillään. Jotkut pelaajatkin kuulemma asiasta valittavat. Luvan kanssa hanhia on ammuttu ennenkin kentältä.

Alueella on myös kettuja, jotka kaivavat bunkkereihin koloja. Yksi kettu pihisti kerran minun viheriölle lyömän palloni. Jolkotti pallo suussa pesäänsä. Minä ja varmasti suurin osa muistakin pelaajista pidämme ketuista ja hanhista – ylipäänsä luonnonläheisyydestä – golfkentällä. Ketut saattavat myös pelotella hanhia kentältä.

Golfista halutaan koko perheen lajia ja lapsia houkutellaan golfin pariin. En pidä ajatuksesta, että jollain pelaajista keskellä kaupunkia sijaitsevalla golfkentällä on golfbägissään ladattu haulikko.

Eläimet kuuluvat myös PGA Tourille:

http://www.pgatour.com/video/2014/04/21/top-10--animal-encounters-on-the-pga-tour.html